Mala Škola Stripa

Ukratko o maloj školi stripa

Mudroglavci

Nešto o projektu Mudroglavci

Štrikam & Spikam

Pročitajte nešto o ovoj radionici

O NAMA

Branka sluša, Marija priča. Onda Branka najbolje na svijetu nacrta ono što je Marija ispričala, a Marija boja ono što je Branka nacrtala. Štrikaju zajedno. Uglavnom ideje. Krivo-pravo.
Tako je nastao Plavi bor. Zašto plavi? Pa, zato jer su svi drugi zeleni, neki čak i sivi!
Njih dvije su kao onih dvoje koji su godinama jedno drugom plakali na ramenu zbog nesretne ljubavi, a onda skužili da je ljubav cijelo vrijeme bila tu….

NAŠI PARTNERI

Samoborski muzej

Grad Samobor

Gradska knjižnica Samobor

OŠ Mihaela Šiloboda

SURLA: udruga roditelja za lokalne aktivnosti

ISKUSTVA KORISNIKA I POLAZNIKA:

Ana je sasvim slučajno saznala za radionicu, došla je i bila oduševljena. Rado se odaziva svim radionicama Plavog bora, a i mi roditelji smo zahvalni na tako kvalitetnom i pozitivnom vremenu koje im pružate.
Nikolina Gavrovski Majsec
Anina mama
Curke, samo komplimenti, nema kritike! Mojim klincima je bilo super i svaki rad su s ponosom stavili na posebno mjesto! Radujemo se sljedecoj radionici!
Anamarija Mederal Hohla
Julijanina i Danteova mama
Rođendan ste organizirale sjajno! Moj Vito je bio oduševljen, a i mlađi brat Borna za kojeg nisam mislila da će ostati. Sva djeca koja su bila na rođendanu su oduševljenja. Svi klinci su bili ponosni jer su naučili napraviti “sobnu košarku” u Plavom boru!
Andreja Kadić
Vitina mama
SURLA slavi prvi rođendan. Trebalo nam je nešto novo, ali poznato, trebalo nam je nešto zabavno, ali i edukativno, trebalo nam je nešto što će zanimati malene, ali i one malo starije i znali smo da to nije lagan zadatak. Nije nam dugo trebalo! Odluka je jednoglasno pala! Angažirat ćemo Plavi bor! Osvojile su nas već prvim idejama i unatoč brojnim ograničenjima koje smo stavili pred njih, cure su odradile odličan posao. Tri sata zabave popunile su kreativnim radionicama koje su bile dovoljno jednostavne da u njima mogu uživati četverogodišnjaci, ali i krajnje izazovni i zanimljivi čak i osnovnoškolcima. Za one malo življeg karaktera, pripremile su štafetne igre i organizirale pravo malo natjecanje. Nije bilo sumnje da se klinci super zabavili. A i njihovi roditelji! Neki uživajući u vlastitom miru, znajući da su im djeca u odličnim rukama, a neki sudjelujući u zabavnim aktivnostima. Palac gore za Plavi bor! Sigurno ćemo se družiti opet!
SURLA
Samoborska udruga roditelja za lokalne aktivnosti
Kad štrikam stvarno mislim samo na pokret. Tako je i kad šijem. Budim desnu polutku. I dovršeni rad mi je važniji od prezentacije.
Marina Brajević Kus
prof. logoped
Zabavno, opušteno, duhovito, inspirativno! Svejedno imaš li 7 ili 39, u Plavom boru ti je zagarantiran dobar provod, gdje ćeš ponešto naučiti, i svojim rukama stvoriti 🙂  Hvala Branka i Marija na tom zabavnom prijepodnevu!
Ivana Crnojevac
Kreativne ovčice
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp